OVER ONS / WERKPLAATS

PASSIE – NAUWKEURIGHEID – BETROKKEN

Ik ben Jordi van Kaathoven een gedreven interieurbouwer/ondernemer met een eindeloze passie voor houtbewerking.
In de avond uren ben ik mijn onderneming gestart ( 2010 ) en dat liep al snel uit tot een full time job (2011) tot heden.
We zijn nu een klein betrokken bedrijf dat graag meedenkt met
uw interieurproject, uw interieurwensen worden werkelijkheid

Waar wij ons in onderscheiden:

Derden                                                                   Van Kaathoven interieurbouw

 • Standaard kast past ‘net’ niet                         – Onze maatwerk kast past PRECIES
 • Paslatten van 10 cm                                      – Nauwlijks of zeer klein schaduwlatje
 • Weinig materiaakeus                                     – Volop keus in materialen en afwerkingen
 • Fabrieksproductie uit buitenland                    – Eigen moderne machinepark / werkplaats  te Schijndel
 • ‘Sales’ managers                                           – Geen verkopers, alleen echte vakmensen*
 • Dure showroom                                             – Maatwerk vergt originele ideeen ( tekeningen/monster stalen )*
 • Hoge prijs / slechte kwaliteit                          – Hoge kwaliteit met een eerlijke prijs*
 • Snelle handtekening voor opdracht               – geen overhaaste beslissingen bij ons

Heeft u behoefte aan een interieurbouwer die echt meedenkt, de lijntjes kort houd
en tijdens het hele traject betrokken blijft?

Dan zijn wij u graag van dienst voor maatwerkoplossingen.

Uw maatwerk, onze passie.

Dit is ons team:

Jordi van Kaathoven
Eigenaar/productie leider

“Ik ben de eigenaar met een houten hart voor het bedrijf. Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt, kreeg ik de kriebels om voor mezelf te beginnen. Van deze droom maakte ik in 2010 werkelijkheid door mijn eigen bedrijf: van Kaathoven Interieurbouw te starten. Ondanks dat dit niet de makkelijkste periode was om een bedrijf te beginnen, is het door mijn passie en gedrevenheid toch gelukt om van het bedrijf een succes te maken.Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche heb ik veel expertise ontwikkelt waarmee ik voor elke uitdaging een passende oplossing heb. Daarnaast heb ik in de afgelopen jaren een creatief en professioneel team om mezelf heen gecreëerd , zodat wij samen inventief van al uw interieurwensen werkelijkheid maken.”


Sten van Helvoort
Werkvoorbereider/Klantcontact

“Mijn specialiteit zit vooral in het uitwerken van de ideeën die bij de klant in het hoofd zit. Ik ben begonnen als stagiair bij Jordi en vanwege het feit dat van Kaathoven Interieurbouw anders is dan de gemiddelde interieurbedrijven, ben ik gebleven. Ik ben na mijn opleiding in 2019 begonnen met mijn fulltimebaan bij Van Kaathoven interieurbouw, daar kun je mij vinden op het kantoor. Ik regel namelijk de beginfase van het interieurproject, denk hierbij het calculeren, ontwerpen en realiseren van de projecten. Wij streven ernaar om altijd de volle 100% te behalen. Het allerleukste aan mijn baan vind ik daarom ook het meedenken en ontwerpen van de ideeën, zodat de klant altijd tevreden is over het afgeronde project.”


Jip Geeven
Interieurbouwer/Social Media

“Ik ben de jongste van het hele stel. Doordat ik nog relatief jong ben, gaan mensen er vaak vanuit dat je nog niet zoveel kan. Dit geeft mij juist extra motivatie om het tegendeel te bewijzen. Nadat ik een 4-jarige opleiding gevolgd heb tot interieurbouwer, ben ik sinds 2019 fulltime aan de slag gegaan bij van Kaathoven Interieurbouw. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere keren stage gelopen bij Jordi. Hierdoor heb ik mezelf binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid in het interieurbouwvak en weet ik daarnaast ook precies waar onze kwaliteit ligt. Naast de bezigheden van het vak, ben ik ook verantwoordelijk voor de Social Media. Ik vind het heel leuk en belangrijk om al onze projecten met de wereld te delen.”


Jorn Voets
Parttime/interieurbouwer

“Ik ben de laatste aanwinst van het bedrijf. Naast mijn huidige opleiding interieurbouw, werk ik parttime bij van Kaathoven Interieurbouw. Ik help vooral mee met het voorbereiden en monteren van de het interieurproject. Doordat wij binnen het bedrijf diverse projecten mogen realiseren, leer ik veel verschillende manieren en technieken binnen de interieurbouw. Mijn droom is om ook ooit mijn eigen bedrijf te beginnen, zeker als ik zie wat Jordi allemaal met zijn bedrijf bereikt heeft. Gelukkig krijg ik nu de kans om mij eerst verder te ontwikkelen.”


 

 

Egbert Ariaens
Gepensioneerd/parttime interieurbouwer

Egbert is een oud collega/leermeester van Jordi geweest, een echte  ‘oude’ rot in het meubelmakers vak!  Hij heeft Jordi vanaf het begin van de start van zijn bedrijf bijgestaan met de productie en montage van interieurwerken.
De vele tips en trucs heeft Egbert doorgegeven aan Jordi en de andere werknemers, zo gaat de kennis ook niet verloren.
Nu vind je Egbert  zo af en toe in de werkplaats
maar vooral lekker thuis aan het genieten van zijn welverdiend pensioen!

 

 

 • Hier werkt Sten uw interieuropdracht tot in de puntjes en op de mm uit in ons 3d tekenprogramma, ook zal Sten u regelmatig benaderen met advies en voorstellen.
 • Jorn is bezig met de cnc om uw kasten en dergelijke te bewerken, met deze cnc kunnen we diverse bewerkingen maken zoals scharniergaten – rijboringen voor de legplanken maar ook rondwerk kunnen we frezen voor gebogen vormen!
 • Jip is bezig met de kantenlijmer om aan de plaat een kantenband te lijmen voor een perfect en mooi eindresultaat
 • Jip is bezig met het opbouwen van een maatwerk keuken, we bouwen uw interieurwerk altijd op de werkplaats even op zodat we zeker weten dat het past en goed bevonden is door de klant.
 • Tussentijds overleg/controles behoort ook dagelijks tot onze werkzaamheden
 • Jordi is bezig met de eind controle, zodra alles goed bevonden is kunnen de interieur onderdelen naar de spuiterij gebracht worden voor de finishing touch. Hierna komen we uw maatwerk monteren.