van Kaathoven Interieurbouw Iconvan Kaathoven Interieurbouw

Duinweg 20D, Schijndel

5,0 10 reviews

 • Avatar A. Ploegmakers ★★★★★ 3 weken geleden
  De samenwerking tussen Van Kaathoven Interieurbouw en Binnenidee Interieurvormgeving verloopt prima. Mijn interieurontwerpen worden door Jordi en zijn team vakkundig verder uitgewerkt en vervaardigd. Zij kunnen alles maken of het nu een … More complete keuken of kast op maat betreft. Ook voor mijn bijzondere interieurontwerpen zoals een receptiebalie met rioolbuis en een "koffiekeetje" deinzen ze niet terug en deze worden met veel deskundigheid gerealiseerd. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van hun werk.
 • Avatar Patricia Bahlmann ★★★★★ in de afgelopen week
  Wij hebben een mooie bank/radiator ombouw laten maken voor onze erker, incl opbergruimte, bijpassende vensterbanken en wandplanken.
  Bij de montage is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Wij zijn super tevreden
 • Avatar roger dohmen ★★★★★ een maand geleden
  Van afspraak tot oplevering kun je bij Kaathoven spreken van vakmanschap. Het bedrijf straalt een en al passie voor het vak. Onze keuken, woonkamerkast en roomdivider zijn van de hoogste kwaliteit. Het team van Jordi is netjes, betrouwbaar … More en zijn vaklui.
 • Avatar Ferdinand Gremmen ★★★★★ een maand geleden
  Luisteren naar je als klant. Geven oprecht advies en als ik dan naar het resultaat kijk: op en top vaklui!
 • Avatar jvk ★★★★★ 3 weken geleden
  Een prachtige keuken laten realiseren door van Kaathoven Interieurbouw, erg blij met het eindresultaat! Verder denken ze ook nog eens erg goed met je mee, toppers!
 • Avatar Lars der Kinderen ★★★★★ 2 months ago
  Erg blij met het resultaat van onze op maat gemaakte keuken en inbouwkasten. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Top bedrijf

Werkplaats

De start van Van Kaathoven Interieurbouw

In 2010 startte ik, Jordi van Kaathoven, Van Kaathoven Interieurbouw. Dit begon als een passievolle hobby in de avonduren. Interieurbouw en het ondernemerschap, met een eindeloze passie voor houtbewerking werd in 2011 mijn fulltime baan. Al snel vond ik mijn bevlogen team waarmee we samen veel mensen help met hun interieurwensen. Tot op heden zijn we een groeiend betrokken bedrijf dat graag meedenkt met uw interieurproject!

Waarom Van Kaathoven Interieurbouw?

Heeft u behoefte aan een interieurbouwer die écht met u meedenkt en tijdens het gehele project betrokken blijft? In tegenstelling tot meubelwinkels en buitenlandse producties, biedt Van Kaathoven Interieurbouw precies wat u zoekt:

 • Onze maatwerk kast past áltijd
 • Paslatten zijn zeer klein voor de perfecte afwerking
 • Keuze uit diverse materialen
 • Productie in ons eigen machinepark/werkplaats te Schijndel
 • Geen verkopers met verkooppraatjes, maar échte vakmensen
 • Originele ideeën om uw maatwerk op u af te stemmen. Uiteraard maken we hier tekeningen/monster stalen van. Dit doet onze collega Sten voor u in een 3D tekenprogramma
 • Hoge kwaliteit met een eerlijke prijs
 • Geen overhaaste beslissingen: u krijgt rustig de tijd om te beslissen

Uw maatwerk is onze passie!

Ontmoet team Van Kaathoven Interieurbouw

Jordi van Kaathoven – Eigenaar/Productie leider

Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt, kreeg ik de kriebels om voor mezelf te beginnen. Deze droom werd werkelijkheid in 2010: de oprichting Van Kaathoven Interieurbouw. Ondanks de moeilijke periode voor startende ondernemers heb ik dankzij mijn passie en gedrevenheid een succesvol bedrijf gestart waar ik met (houten) hart en ziel aan heb gebouwd. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche heb ik veel expertise ontwikkeld waarmee ik voor elke uitdaging een passende oplossing kan bieden. De afgelopen jaren heb ik een creatief en professioneel team om mezelf heen gecreëerd. Samen maken wij inventief van al uw interieurwensen werkelijkheid!

Sten van Helvoort – Werkvoorbereider/klantcontact

Als stagiaire maakte ik voor het eerst kennis met Van Kaathoven Interieurbouw. Vanwege het feit dat dit bedrijf anders is dan de gemiddelde interieurbedrijven, ben ik na mijn opleiding in 2019 fulltime aan de slag gegaan bij Van Kaathoven Interieurbouw. Mijn specialiteit zit vooral in het uitwerken van ideeën die bij de klant in het hoofd zitten. Om deze te realiseren tot werkelijkheid ben ik voornamelijk op kantoor te vinden. Daar regel ik de beginfase van het interieurproject: het calculeren, ontwerpen en realiseren van projecten. Met het gehele team streven we áltijd naar 100%. Het allerleukste aan mijn baan vind ik het meedenken en ontwerpen van ideeën. Mijn doel is om de klant altijd tevreden is over het afgeronde project!

Egbert Ariaens – Gepensioneerde interieurbouwer

Naast mijn pensioen vind ik het erg leuk om af en toe nog in de werkplaats bezig te zijn. Als oud collega/leermeester heb ik Jordi veel mogen bijbrengen in het meubelmakers vak. Vanaf de start van Van Kaathoven Interieur heb ik Jordi geholpen met de productie en montage van interieurwerken. Mijn kennis gaat nog lang niet verloren, want deze geef ik met veel plezier door aan Jordi en de rest van het team.

 • Hier werkt Sten uw interieuropdracht tot in de puntjes en op de mm uit in ons 3d tekenprogramma, ook zal Sten u regelmatig benaderen met advies en voorstellen.
 • Jorn is hier de cnc aan het instellen om uw kasten en dergelijke te bewerken, met deze cnc kunnen we diverse bewerkingen maken zoals scharniergaten – rijboringen voor de legplanken maar ook rondwerk kunnen we frezen voor gebogen vormen!
 • Jip is met de kantenlijmer een kantenband aan de plaat te lijmen voor een perfect en mooi eindresultaat
 • Hier is Jip een maatwerk keuken aan het opbouwen, we bouwen uw interieurwerk altijd op de werkplaats even op zodat we zeker weten dat het past en goed bevonden is door de klant.
 • Tussentijds overleg/controles behoort ook dagelijks tot onze werkzaamheden
 • Jordi voert een eind controle uit, zodra alles goed bevonden is kunnen de interieur onderdelen naar de spuiterij gebracht worden voor de finishing touch. Hierna komen we uw maatwerk monteren.