van Kaathoven Interieurbouw Iconvan Kaathoven Interieurbouw

Duinweg 20D, Schijndel

5,0 10 reviews

 • Avatar A. Ploegmakers ★★★★★ 3 weken geleden
  De samenwerking tussen Van Kaathoven Interieurbouw en Binnenidee Interieurvormgeving verloopt prima. Mijn interieurontwerpen worden door Jordi en zijn team vakkundig verder uitgewerkt en vervaardigd. Zij kunnen alles maken of het nu een … More complete keuken of kast op maat betreft. Ook voor mijn bijzondere interieurontwerpen zoals een receptiebalie met rioolbuis en een "koffiekeetje" deinzen ze niet terug en deze worden met veel deskundigheid gerealiseerd. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van hun werk.
 • Avatar Patricia Bahlmann ★★★★★ in de afgelopen week
  Wij hebben een mooie bank/radiator ombouw laten maken voor onze erker, incl opbergruimte, bijpassende vensterbanken en wandplanken.
  Bij de montage is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Wij zijn super tevreden
 • Avatar roger dohmen ★★★★★ een maand geleden
  Van afspraak tot oplevering kun je bij Kaathoven spreken van vakmanschap. Het bedrijf straalt een en al passie voor het vak. Onze keuken, woonkamerkast en roomdivider zijn van de hoogste kwaliteit. Het team van Jordi is netjes, betrouwbaar … More en zijn vaklui.
 • Avatar Ferdinand Gremmen ★★★★★ een maand geleden
  Luisteren naar je als klant. Geven oprecht advies en als ik dan naar het resultaat kijk: op en top vaklui!
 • Avatar jvk ★★★★★ 3 weken geleden
  Een prachtige keuken laten realiseren door van Kaathoven Interieurbouw, erg blij met het eindresultaat! Verder denken ze ook nog eens erg goed met je mee, toppers!
 • Avatar Lars der Kinderen ★★★★★ 2 months ago
  Erg blij met het resultaat van onze op maat gemaakte keuken en inbouwkasten. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Top bedrijf

Werkwijze

Onze werkwijze

Van droom naar werkelijkheid in 8 stappen. Bij Van Kaathoven is dit de standaard. Bij ons krijgt u geen kant-en-klare werkwijze, maar altijd een op uw wensen afgestemd idee. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Met onze 8 stappen betrekken we u graag bij het gehele proces, ons helder stappenplan en de doorlooptijd daarvan is afhankelijk van in welke mate uw idee al is uitgewerkt.Starten we vanaf blanco ? Dan is onze doorlooptijd gemiddeld 16 weken. Zijn er al ontwerpen gemaakt en de materialen bepaald ? Dan zijn deze projecten vaak binnen 12 weken te realiseren.

Benieuwd naar onze 8 stappen?

1. Aanvraag

Aanvragen kan via de mail, het formulier of telefonisch.

2. Schetsfase

Aan de hand van uw wensen ontvangt u een prijsindicatie

3. 3D Ontwerp

Een 3D tekening word geheel op uw wensen gemaakt

4. Offerte

Als het ontwerp definitief is sturen wij u de definitieve offerte

5. Goedkeuring

Is alles naar wens? Dan gaan wij voor u aan de slag

6. Productie

De materialen zijn binnen en onze vakmannen gaan van start

7. Montage

Tijd om uw pracht meubel te monteren

8. Oplevering

We lopen samen alles na ter controle

1. 1. Aanvraag maatwerk / inventarisatie wensen

De eerste stap is uw aanvraag voor maatwerk interieur of een inventarisatie van uw wensen. Deze kunt u eenvoudig bij ons achterlaten via het contactformulier op onze website, offerte aanvragen of telefonisch. Binnen een paar dagen nemen we contact met u op via mail of telefonisch.

Wilt u liever persoonlijk kennismaken met Van Kaathoven? Graag ontvangen we vooraf uw gegevens zodat we goed voorbereid u te woord kunnen staan in onze werkplaats of op locatie. Wanneer u een afspraak op locatie wenst zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
– We ontvangen graag vooraf een e-mail met uw wensen. Dit kan via ‘offerte aanvraag’.
– Voor een adviesgesprek op locatie zijn de kosten €65,- per uur.
– Is de locatie van onze afspraak buiten een straal van 10 km? Dan berekenen wij €0,55 per kilometer, exclusief parkeerkosten.
– Wanneer we met elkaar akkoord zijn over de aanvraag van maatwerk, worden bovenstaande kosten kwijtgescholden. Indien het enkel bij een adviesgesprek blijft, sturen we u de factuur per e-mail.

Ons advies is om een afspraak bij ons op de werkplaats plaats te laten vinden. Naast dat dit kosteloos is, hebben we hier ook alle monsters bij de hand zoals diverse houtsoorten, kleurstalen, diktes van materialen enzovoorts.

2. Schetsfase en prijsindicatie

Na het ontvangen uw wensen en gegevens, gaan we aan de slag. Eerst maken we een duidelijk inzicht in de kostenverdeling. We houden daarbij rekening met uw wensen en gestelde budget. Bij een afspraak in onze werkplaats of bij u thuis maken we een simpele schets welke als leidraad dient. U kunt ook kiezen voor een 3D ontwerp. Bij een 3D ontwerp op maat hanteren we de volgende voorwaarden:
– Een 3D ontwerp kost tijd en vraagt om expertise. Deze wordt speciaal op basis van uw wensen ontworpen en is dus ook enkel voor uw interieur beschikbaar. Aan het 3D ontwerp zitten kosten verbonden: een keukenontwerp kost €300,- en een interieurwerk vanaf €180,-
– Indien u van Kaathoven inschakelt voor het maken van uw maatwerk interieur, vervallen bovengenoemde kosten. Kiest u enkel voor een 3D ontwerp, dan ontvang u de factuur per e-mail.

3. 3D ontwerp

In stap 2 noemde we het 3D ontwerp al. Bent u bij stap 3 aanbeland? Dan betekent dit dat we met elkaar gaan samenwerken en er altijd een 3D tekening/ontwerp wordt gemaakt voor u. Hierbij is het belangrijk de exacte maten van de ruimte in te meten, op de millimeter nauwkeurig. Na de inmeting gaat onze werkvoorbereider aan de slag om de tekening technisch uit te werken. We starten pas met de productie in onze werkplaats wanneer de definitieve tekening door u is goedgekeurd. De levertijd/planning is afhankelijk van de volgende zaken:
– Na akkoord op de productietekening hebben wij +/- 10 weken nodig om uw project in te plannen.
– Wordt het materiaal gespoten? Dan zit hier een levertijd op van +/- 2 weken.
– Kunststof fronten. Op gemelamineerde platen zit géén extra levertijd.
– Levering van apparatuur. Afhankelijk van het merk duurt dit +/-1 à 2 weken.
– Levertijd werkblad keuken. Dit wordt onderverdeeld in losstaande of in nissen geplaatste werkbladen. Bijvoorbeeld: een blad van een keukeneiland kunnen wij gelijk bestellen na akkoord op de productietekening. Dan duurt dit +/-3 weken. Wanneer een werkblad strak tussen twee muren ingemeten dient te worden of een hoekkeuken, kan dit pas wanneer de muren zijn gestuukt en wij de keukencorpussen hebben geplaatst. Na het monteren van de keukencorpussen bedraagt de levertijd nog +/-3 weken.

4. Definiëren ontwerp/offerte

Wij zijn bijzonder sterk in het meedenken met onze klanten. Wanneer wij de tekeningen doorsturen geven wij nog desgewenst advies. Dit zijn aandachtspunten zoals de indeling, verlichting, andere materiaalkeuze etc.

Een eerste correctieronde is kosteloos. Het kan immers voorkomen dat er nog een kleine wijziging ontstaat. Voor een tweede correctieronde brengen wij de tijd die we eraan werken in rekening. Is de tekening naar wens? Dan maken wij hier de juiste offerte voor op.

5. Goedkeuring project

Ieder maatwerk project laten we soepel verlopen binnen besproken planning en budget. We investeren daarom veel tijd in het afstemmen van het definitieve ontwerp en offerte. Wanneer alles naar wens is gaat onze werkvoorbereider aan de slag met het bestellen van materialen. U kunt uw project met een gerust hart aan hem overlaten.

6. Productie

De materialen zijn binnen en de tekeningen zijn goedgekeurd. Dit is het teken voor onze vakmannen om aan de slag te gaan. Ze starten met de productie van uw maatwerk keuken of interieur! In onze eigen werkplaats hebben we een modern machinepark met kundige medewerkers. Wij leveren kwalitatief hoogstaand maatwerk waar u jaren van kunt genieten.

7. Bezichtiging maatwerk

Wanneer het maatwerk af is ontvangen we u graag in onze werkplaats om uw maatwerk te komen bezichtigen. Dit kan ook via foto’s, maar we raden aan om hiervoor langs te komen en het met uw eigen ogen te komen bewonderen. Na een goedkeuring van u gaat het interieurwerk naar de lakker of plannen we de montage in.

8. Oplevering en garantie

Na het monteren van uw interieurwerk lopen we samen alles nog even na. Komt u ongewenst iets tegen? Dan herstellen we dit zo snel mogelijk. We willen immers dat u tevreden bent met het door ons opgeleverde maatwerk. Onze garantietermijn hangt af van bepaalde factoren. Komt u in de loop der jaren nog iets tegen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. We komen dit – met alle redelijkheid – voor u oplossen.